玩物養志/喪志?

  1. 日本仔都神神地,呢件野end-bid $270?超出左一倍有多喎….
  2. 呢件Trauma Vest都係貴左,不過比例上未有上面件Chest Rig咁神經
廣告

  1. 有人辭官歸故里, 有人漏夜趕科場. 你應該appreciate呢d架仔o既承接力~
    Btw, kt.kazuya 雖然報稱日本國民, 實則係台胞~
    一鑊過鯨吞兩件Trauma, 我驚佢會飽得滯喎~ kakaka~~




發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s



%d 位部落客按了讚: