浮生雜記

其實呢幾日無乜事發生,除左睇下網友既 blog ,就係同朋友傾下,講下長途電話,百無聊賴。

新加坡既工作泡湯,等我睇下深圳同台灣重有乜機會﹔而面板同聰明咭市場仍未能打開第一步,加油中。

長毛搵左我幾次,又係一件又一件不可能的任務﹔長毛係一個有才華既設計從業員,不過佢比較適合係大公司工作,係外面既食人森林,佢既才華只會被消磨殆盡。

經過兄妹三人商議,上星期將爸爸舊公司招牌收走,以作紀念。

重看舊版神鵰小說,我都想知新一套電視劇點忠於原著法。




    發表迴響

    在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

    Facebook照片

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

    連結到 %s



%d 位部落客按了讚: