ITU TELECOM WORLD 2006

尋日我入左去,睇埋 d 好悶既野<同工作有關無辦法>,除左有部份手機廠參展外,其他大部份項目都唔多適合外行人。

無乜好講,不如睇女仔,不過都唔係我映既﹕

***

去完 ITU ,重有「司機」用 SLK 載埋我去食日本私房菜,重係有老細請。

廣告

  1. 任天堂,索尼,微軟同蘋果有無booth? 有的話咪有Wii / NDS / PS3 / PSP / Xbox 360 / Mac機 / iPod 玩囉!?

  2. 有「老軟」,不過係介紹新 OS …..

    至於「老任」、「蛇果」唔覺眼,可能我無留意啦,不過我諗無參加。

    三佰幾入去玩 Wii ?你咪講笑啦﹔入去最好睇除左睇靚女,係一 d 吸引既野都無,大部份野<例如﹕ WiMax 、HSDPA >上網睇好過!




發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s



%d 位部落客按了讚: